10-02-09

Nieuw in de Bioscoop: Walt Disney Pictures' Bolt

1Vanaf morgen draait de gloednieuwe Walt Disney Pictures animatiefilm 'Bolt' in de bioscopen voor het grote publiek, en voor diegene die nog niet overtuigd zijn van de film of gewoon diegene die haast niet kunnen wachten heb ik nog gloednieuwe posters, foto's en exclusieve featurette's in petto voor jullie. Deze kan ik jullie tonen dankzij de vriendelijke mensen van WayToBlue.com. Je kan ze onderaan vinden bij 'linken'.

Verhaal
Voor super-hond BOLT, is iedere dag gevuld met actie, spanning en avontuur tenminste totdat de camera’s stoppen met draaien. Want wanneer de held van de gelijknamige en zeer populaire TV serie Bolt per ongeluk van de set in Hollywood midden in New York City terecht komt, begint pas echt zijn grootste avontuur ooit. Op reis door onze echte wereld gaat Bolt op zoek naar zijn baasje en tegenspeelster Penny. Er nog steeds van overtuigd dat al zijn waanzinnige krachten en super gaven echt zijn en met de hulp van twee onwaarschijnlijke reisgenoten – de super cynische kat Mittens en een aan TV verslaafde, over enthousiaste hamster Rhino – komt Bolt erachter dat hij geen superkrachten nodig heeft om een held te zijn.

Van Den Durpel & Co.
De Vlaamse stemmencast bestaat ondermeer uit Chris Van den Durpel, Kevin Janssens, Tine Van den Wijngaert en Barbara Sarafian. Van Den Durpel is diegene die ook al de stem van Sid uit de Ice Age franchise inspreekt voor de Vlaamse versies van de animatiefilms. In de originele versie horen we dan ondermeer weer stemmen van John Travolta, Miley Cyrus, Susie Essman, Mark Walton, Malcolm McDowell, James Lipton, Greg Germann, Diedrich Bader, Nick Swardson en Dan Fogelman.

Linken
Gloednieuwe Foto's & Posters
Exclusieve Featurette over het karakter Rhino (windows media player)
Exclusieve Making of Featurette (windows media player)

19:39 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.