13-02-09

Den Bompa Box 2 Weldra op DVD!

202511De VTM serie Den Bompa herleeft, na eerder al de eerste box te zijn uitgegeven met daarop de allereerste 25 afleveringen en nu telkens s'namiddag een heruitzending op VTM van de eerste reeks, is het nu tijd voor de tweede DVD box van de geliefde komische reeks 'Den Bompa' van Ruud De Ridder. De box bevat ditmaal 24 knotsgekke afleveringen, en het sluit netjes aan, dus nu krijgen we de afleveringen 26 tot en met 49. De box bevat drie dvd's, net zoals bij de eerste box met daarop de volgende 24 afleveringen. De succesvolle komische reeks Bompa werd van 1989 t/m 1994 uitgezonden op VTM. Met onvergetelijke acteerprestaties van onder meer¦ Luc Philips (Bompa), Ruud De Ridder (Leo), Ivo Pauwels (Roger), Jane Peter (José), Linda De Ridder (Sonja) en Liliane Raymaekers (Frieda). Goed voor een speelduur van meer dan 600 minuten staat Den Bompa weer garant voor een hele reeks komische avonturen. De tweede DVD box ligt aanstaande dinsdag, 17 februari 2009, in de winkelrekken. De eerste dvd box met daarop de afleveringen 1 tot en met 25 is nog steeds verkrijgbaar.

23:04 Gepost door Devid Dils in DVD-News | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Den Bompa: DVD box 2 Ik heb me vandaag de 2de dvd-box van Den Bompa aangeschaft. De hoes van de dvd-box vermeld dat deze box de afleveringen 26 t.e.m. 49 bevat. Toch eindigt de 3de en laatste dvd met aflevering 50: Karate. Bij verder nazicht blijkt het op DVD 2 plots van aflevering 38 naar aflevering 40 te gaan! Is er dan nooit een aflevering 39 geweest of is dit toch een fout of vergissing op de dvd? Of werden de afleveringen misschien fout genummerd?

Kan hier iemand misschien een antwoord op geven? Of weet iemand hier meer over?

Gepost door: Van Peteghem Tom | 18-02-09

Dat kan ik niet precies zeggen. Ik heb me de box nog niet aangeschaft, de eerste heb ik al in mijn bezit en deze ga ik één van de dagen ook aankopen. Maar daarom dat men het wsl maar heeft over 24 afleveringen, in plaats van 25. Of het hier nu gaat om een productiefout of dat er daadwerkelijk geen aflevering 39 is geweest, dat kan ik niet bepaald zeggen. Maar het zou me nogal zeer opmerkelijk zijn dat men geen aflevering 39 zou hebben gemaakt...
Dus ik vermoed dan een productiefout.

MVG Movieworld.

Gepost door: Movieworld | 18-02-09

Misschien heb ik plotseling zelf wel een idee over hoe dat dit komt. Ik herinner me dat er ooit een aflevering van Den Bompa geweest is die volledig in het teken stond van Kerstmis en dusdanig los van een lopend seizoen werd uitgezonden. Misschien kreeg deze aflevering wel een volgnummer en werd dit simpelweg aflevering 39!!?? Dit zou een logische verklaring kunnen zijn omdat alevering 38 net de laatste aflevering van een lopend seizoen geweest is. Enfin, als iemand uitsluitsel kan geven... Graag!

Gepost door: Van Peteghem Tom | 18-02-09

Ik ben het met Tom mee eens met idee van dat die afl 39 los staat van de anderen. Want ik weet nog dat die op kerstdag '92 op tv werd uitgebracht en dat de nieuwe reeks afleveringen pas uitkwam vanaf 7 januari '93. Maar dat is eigenlijk geen excuus, vind ik. Misschien dat die nog komt bij 1 van die 2 boxen die nog moeten komen.

Gepost door: Glen | 21-02-09

bompa 2 Beste Bompa vrienden,
Ik ben zeer verheugd dat er zoveel positieve reacties komen op de boxen door ons uitgebracht. Ik heb net een mail ontvangen betreffende aflevering 39. Dit is inderdaad een kerstaflevering en deze zullen wij nog zeker gaan uitbrengen. Wanneer, kun je raden, maar hoe nog niet. Het enige dat ik kan zeggen is dat we 2009 hebben uitegroepen tot een BOMPA jaar, wat we ook als zodanig zullen afsluiten.
Auke Hartstra
Sales Director Bridge Entertainment Group

Gepost door: auke hartstra | 15-03-09

De commentaren zijn gesloten.