13-02-09

Tarantino's Inglorious Bastards Trailer Online!

1En zoals eerder reeds vermeld bij de eerste filmbeelden voor de nieuwe W.O.II film, 'Inglorious Bastards', van regisseur Quentin Tarantino (Grindhouse, Pulp Fiction, Kill Bill), is nu de volledige trailer online verschenen en hier nu onderaan te bekijken. Ondermeer Brad Pitt, Diane Kruger, Mélanie Laurent, Daniel Brühl, Eli Roth, Til Schweiger, Julie Dreyfus, Michael Fassbender, Mike Myers, Rod Taylor en Cloris Leachman zullen hun opwachting maken in Inglourious Bastards. Die W.O.II film gaat over acht Joods-Amerikaanse soldaten, bekend als The Bastards, die tijdens Wereldoorlog II de opdracht krijgen om in Frankrijk terreur te zaaien in het Derde Rijk. De soldaten vermoorden op brutale wijze verscheidene Nazi's. Op een dag ontmoeten ze een Joodse Française die in Parijs een bioscoop heeft. Wanneer de Nazi's dreigen haar bioscoop te vernietigen, schieten The Bastards te hulp. De W.O.II film staat gepland voor een release in Amerika vanaf 21 augustus 2009 en een Belgische release vanaf 23 september 2009. Hieronder kan je aldus de trailer bekijken:

00:13 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

masterpiece de nieuwe tarantino is alweer een absoluut meesterwerk, brad pitt is geweldig, de spanning is bij momenten ondraaglijk. voor mij is dit de film van het jaar!

Gepost door: bart | 21-08-09

Het echte verhaal van de film Het verhaal hierboven dat de film zou beschrijven klopt niet. De Bastards vermoorden op zeer brute wijze de gevangen genomen Nazi's. Tevens helpen de Bastars de joodse cinema eigenaresse totaal niet. Het zijn twee los staande verhaal lijnen die elkaar op den duur kruisen.
Het is weer een echte Tarantino film, goede muziek, acteurs die hun personage uitzonderlijk goed neerzetten en de nodige geweldheden.
Niet missen deze!

Gepost door: Filmliefhebber | 31-08-09

Het verhaal er boven klopt echt niet! Het zijn 2 verhaal lijnen die samen komen. Tis wel weer een Tarantino!! 1 keer kijken weet je het verhaal, als je hem nog een keer kijkt let je details, Taratinoooo! Een glaasje melk is wel lekker ;)

Gepost door: Remco | 21-09-09

Gelieve eventjes naar de datum te kijken van plaatsing van het berichtje. Op dat moment kon ik de film nog niet bekeken hebben en dus de juiste details nog niet weten... En elk reeds gepende bericht door mij gaan aanpassen na release van een film is een gekkenwerk. Daarvoor is Movieworld ietsje te onderbemand... :-)

Gepost door: Moviewood | 22-09-09

ik vond het maar tegenvallen. dacht dat er veel meer nazi bashing in voor zou komen.. jammer.

Gepost door: gi joe | 25-12-09

Triestig filmpke geen spanning, geen verhaal, geen goede acteerprestaties, kortom waardeloze film, tijdverlies

Gepost door: Arleyman | 07-02-10

Eerste uur is boeiend, daarna wordt het saai.
Muziek is idd erg goed (weet iemand van wie deze
is?): erg veel invloeden van Once upon a time in the West!

Gepost door: filmmusicus | 13-02-10

De commentaren zijn gesloten.