31-03-09

Pixar's Up Special: Featurette & Clips

pixarUpHet is elk jaar weer een genot om uit te kijken naar de nieuwste animatiefilm van Pixar Animation Studios. En de animatiefilm dat dit jaar op ons losgelaten wordt is 'Up'. Voor die animatiefilm heb ik nu een exclusieve Featurette en een drietal nieuwe en leuke clips voor jullie in petto. Aleerst geef ik jullie hieronderaan een exclusieve nieuwe featurette van 'Up', waarin we uitleg krijgen over de nieuwe animatiefilm en waarin we ook gloednieuwe beelden te zien krijgen. De featurette kan je hier meteen onderaan bekijken. Ook krijgen we te zien waar de makers van Pixar's 'Up' hun ideeën vandaan halen en waarop het uitzicht van de film gebasseerd is. Het is wel nog even wachten geblazen op de nieuwste Pixar animatiefilm in de Belgische bioscopen. Recent is een data bekend geworden op 7 oktober 2009, dit is behoorlijk later dan de vorige animatiefilms van Pixar en dat terwijl dat de nieuwste animatiefilm al vanaf 29 mei 2009 in de Amerikaanse zalen zal gaan draaien. Hieronder staat de featurette:

Na het bekijken van deze exclusieve featurette, laat ik jullie nog even genieten van een aantal leuke clips. In de eerste onderneemt Russell een poging om eerste hulp toe te dienen bij Carl. Gewapend met zijn kleine First Aid koffertje lijkt dit toch een helse opdracht te worden.

In de tweede clip die getiteld is als 'Hurry Up' is Russell 'vermoeid' en weigert nog verder te wandelen, tot overmaat van ramp moet hij ook nog eens naar de 'wc', althans zo doet hij vermoeden, Carl moet hem uiteindelijk toch maar toestemming geven...

En in de laatste clip die getiteld is als 'Meet Kevin' ontmoeten Russell en Carl een kleurrijke vogel vanuit de regio. Die lijkt enorm te zijn gesteld op zoetigheden...

Up' is de opvolger van de Academy Award winnende Pixar's Wall-E en nieuwste animatiefilm uit de stal van Pixar. Up is het verhaal van de 78-jarige Carl Fredricksen die op avontuur trekt met zijn eigen huis. Stomverbaasd kijkt hij wanneer hij in de lucht zweeft met zijn huis en er iemand aanbelt. Het is de jonge wildernispadvinder Russell. Samen reizen ze de hele wereld rond op weg naar een groots avontuur. Na Toy Story, A Bug's Life, Toy Story 2, Monsters, Inc., Finding Nemo, The Incredibles, Cars, Ratatouille en Wall-E is het nu de beurt aan Up van animatiestudio Pixar, die jong en oud reeds wisten te vermaken met vele leuke en knappe animatiefilms. Ditmaal mag Pete Doctor weer plaats nemen in de regiestoel, dat deed hij eerder al in 2001 voor 'Monsters, Inc.' van Pixar Animation Studios. Bob Peterson zal co-regisseren. Ed Asner, Christopher Plummer, John Ratzenberger en Jordan Nagai zijn enkele van de castnamen die stemmetjes zullen gaan inspreken voor de film. Vanaf 7 oktober 2009 verschijnt 'Up' in de Belgische bioscoopzalen.

17:37 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.