03-06-09

Disney•Pixar's Toy Story 3 Villain Bekend?!

toyEnige dagen geleden kon ik jullie al een kijkje geven op de allernieuwste Disney en Pixar film Toy Story 3, de tweede sequel op de computer geanimeerde film Toy Story, de animatiefilm waar het allemaal mee begon voor Pixar Animation Studios. In de online verschenen teaser trailer kregen we echter geen beelden te zien vanuit de derde Toy Story film, maar we zagen alle speelgoedfiguurtjes uit de tweede film grotendeels terug opduiken om een logo te maken voor Toy Story 3. Maar de techniek heeft natuurlijk bij Buzz Lightyear niet stil gestaan. Hieronder heb ik de teaser trailer nog eens in een iets hogere definitie. Maar er is meer!! Tijdens de tiende lange animatiefilm van Pixar, Up, krijgen de toeschouwers op een gegeven moment een schattige roze teddybeer te zien onder het bed van een meisje dat Carl met zijn vliegend huisje voorbij ziet vliegen langs haar appartement. Maar schattig lijkt het beertje niet te zijn, want het zou wel eens de nieuwe slechterik kunnen worden in Toy Story 3, hij zou tevens ook al een naam hebben meeverkregen, en dat is 'Lotso'. Het is een traditie voor Pixar om opkomende nieuwe personages en voorwerpen voor te stellen in voorgaande Pixar films, dit zijn de zogenaamde Pixar Easter Eggs. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Pizza Planet truck die in bijna elke film wel eens opduikt, de bal met het sterretje op uit Luxo Jr., Bomb Voyage uit The Incredibles die mimespeler speelt in Ratatouille uit 2007, The Incredibles die worden geïntroduceerd op de achterkant van een strip/blaadje dat een kidnje leest in de wachtzaal bij de tandarts in 'Finding Nemo' uit 2004 en ga zo maar verder. Veel details blijven echter nog onbekend. En een officiële bekendmaking hiervan blijft nog uit.

123

Lee Unkrich (co-regisseur van Toy Story 2, Monsters, Inc. & Finding Nemo) is ditmaal van dienst als regisseur. Michael Arndt, scenarist van het met Academy Awards bekroonde 'Little Miss Sunshine' uit 2006 pende het scenario van de tweede animatiesequel. Het scenario van de derde Toy Story film zou draaien om Woody, Buzz en hun speelgoedvrienden die worden achtergelaten in een kinderopvangcentrum nadat Andy, die inmiddels een stuk ouder geworden is, naar de hogere school gaat. Dit idee werd ook al eens op tafel gelegd voor Toy Story 2, die in 1999 in première ging. Maar een echte officiële bevestiging over dit plot is nog niet bekend gemaakt, dus wijzigingen kunnen nog steeds gebeuren. Een compleet ander verhaal is mogelijk.

Toy story

Ondermeer Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Wallace Shawn, Estelle Harris, John Ratzenberger, Ned Beatty en mogelijk Michael Keaton keren terug of vervoegen de Engelstalige stemmencast van Toy Story 3. Velen over de hele wereld kijken vol ongeduld uit naar deze gloednieuwe Pixar animatiesequel. Toy Story betekende overigens een startpunt voor computergeanimeerde films en de grote start voor Pixar Animation Studios. Sindsdien kwam de studio met de éné succesvolle animatiefilm op de andere. Het derde deel wordt vanaf 18 juni 2010 in de Amerikaanse zalen verwacht. Een Belgische releasedata moet nog vastgelegd worden, maar dat zal ons allicht wel snel bekend gemaakt worden.

23:45 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.