10-09-09

Meer Details bekend voor Toy Story 3 en Cars 2

toy-story1Toy Story, de computer geanimeerde film die een heel nieuw tijdperk opende voor animatiefilms is na zijn eerste deel uit 1995 en diens opvolger uit 1998, toe aan zijn tweede sequel, die volgend jaar al in de zalen wordt verwacht en die de opvolger zal worden van Disney/Pixar's Up, een animatiefilm die vanaf 7 oktober 2009 in onze zalen opent. In Amerika vind vanaf vandaag de jaarlijkse Disney's D23 conventie plaats in het Anaheim Convention Center te Californië. Op die conventie dat de allereerste fan conventie is van Walt Disney en dat verwijst naar het jaartal 1923, krijgen fans van Disney allerlei nieuwtjes te zien van opkomende Disney films. En dit jaar zijn er previews en nieuwtjes van ondermeer Alice in Wonderland, A Christmas Carol, The Princess and the Frog, Tron, Prince of Persia: The Sands of Time, Rapunzel en om naar uit te kijken nieuwtjes rond de Pixar sequels Toy Story 3 en Cars. Meer details van die twee volgen hieronder:

Pixar's John Lassetter, de regisseur van de eerste twee Toy Story's gaf al meteen enkele nieuwtjes prijs. Zo zou Timothy Dalton (License To Kill) de stem gaan inspreken van een gloednieuw karakter genaamd Mr. Pricklepants. Het hele nieuws komt van website Empire, die hebben een kleine animatie testversie gezien met het nieuwe karakter, maar het grote nieuws zou een gloednieuwe en volledige trailer en een clip zijn. In de clip zagen ze Andy, de eigenaar van al dat speelgoed, die oppeens een stuk ouder is geworden en zijn dingen inpakt om te vertrekken naar de universiteit. Hij stopt al zijn speelgoed in een zwarte zak om deze op te bergen op het zolder nadat hij vertrekt naar de universiteit, en als hij toekomt bij het stockeren van Woody en Buzz Lightyear begint hij te twijfelen. Hij besluit Buzz ook in de zak te stoppen en neemt Andy mee naar de universiteit. Al het speelgoed verkeerd in groot paniek en in zekere mate Woody nog het meeste van al, daar zijn vrienden in nood verkeren. Wanneer Andy wordt afgeleidt door zijn inmiddels ook al ouder geworden zusje, vergeet hij de zwarte zak met zijn speelgoed naar het zolder te brengen waardoor de zak op de hal van de bovenverdieping blijft staan en uiteindelijk op de stoep aan het straat terechtkomt, nadat Andy's moeder, de vuilniszak heeft buitengezet. Het is aan Andy om zijn vrienden te redden want in de verte komt al snel een vuilniswagen aanrijden die net bezig is met zijn ronde.

Ook zou een volledige trailer vertoond worden die delen uit dezelfde scène laat zien, en meer een verhaal vormt. Uiteindelijk belandden onze vriendjes in een kinderdagverblijf, waar het speelgoed mishandeld wordt door de kleinste bewonertjes van het dagverblijf. Tijd om een ontsnappingsplan op te zetten en op zoek te gaan naar een veilige haven en misschien wel een nieuwe eigenaar...

Gallery-pixar-Cars-011

Ook meer bekend rond het plot van Disney's Cars 2.

Ook van Cars 2, is er meer bekend geworden. En ja, hoewel velen liever een sequel opteren van The Incredibles in plaats van Cars, weten we allemaal natuurlijk al waarom ze opteren voor een Cars sequel. De hele speelgoed rage rond Cars brengt daarnaast nog enorm veel geld in het laadje. In Cars 2 zien we Lightning McQueen (Owen Wilson), zijn pit crew (te zien uit de eerste Cars) en een nieuwe pit-leider, Mater, die een trip rond de wereld maken in de race der kampioenen, die plaatsvindt in 5 verschillende landen en verschillende categorieën omvat, waaronder Formule één, Drifting en dergelijke meer. Van Tokio gaan ze naar Duitsland, Italië, Frankrijk en dan naar Engeland. Maar het gaat niet alleen om het racen in de tweede Cars, Mater raakt betrokken bij een hele "Hitchcockian" zaak en red het leven van een genaamde Britse geheime agent Finn McMissile (die verdacht veel weg heeft van een Aston Martin). En zo raakt Mater betrokken in een spannende en geheime thriller, enig probleem is dat niemand hem wil geloven. 

22:34 Gepost door Devid Dils in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.