18-12-09

Gezocht: Figuranten voor de nieuwe film van Jan Verheyen

145Wie kent hem nu niet, Jan Verheyen, de Vlaamse regisseur van ondermeer Team Spirit, Boys, Alles Moet Weg, Buitenspel, Vermist, Los en het recente en inmiddels al succesvol te noemen Dossier K., dat de opvolger is van De Zaak Alzheimer uit 2003 van Erik Van Looy en dat na iets meer dan een week van release al meer dan 100.000 bezoekers behaalde, heeft al in vele verschillende genres gewerkt, en voor zijn nieuwste film, "Zot Van A.", dat een bewerking wordt van de Nederlandse film "Alles is Liefde" van Kim Van Kooten, zoekt het verantwoordelijke productiehuis momenteel nog veel figuranten. "Zot van A." is dan ook een film over vaders, dochters, moeders, zonen, mannen, vrouwen en liefde. Want liefde is overal. En we willen het allemaal.  Maar liefde is als Sinterklaas. Je moet erin geloven, anders wordt het niks. Voor de hoofdpersonages koos Jan Verheyen een sterrencast, met onder andere Kevin Janssens, Veerle Baetens, Koen De Graeve, Mathias Sercu, Barbara Sarafian, Jan Van Looveren, Joke Devynck, Mathijs Scheepers, Michel Van Dousselaere, Kürt Rogiers, Herwig Ilegems en Mike Verdrengh.

Heb je ooit al willen schitteren op het witte doek? Wil je de opnames van deze fantastische nieuwe film van achter de schermen meemaken? Dan is dit je kans!

We hebben heel wat leuke en spectaculaire scènes op het programma staan, waaronder de intrede van de Sint, een grote tv-show, een Middeleeuws gevecht, een groots huwelijk,…

We zoeken zéér veel jongens/meisjes/mannen/vrouwen van alle leeftijden en nationaliteiten. Heb je ervaring als figurant, dan ben je absoluut welkom! Heb je geen ervaring als figurant, dan ben je ook absoluut welkom! Voor alles een eerste keer! Interesse? Stuur zo snel mogelijk een recente foto met je contactgegevens (naam, leeftijd, adres en telefoonnummer) naar figuratiezotvana@hotmail.com.
Dan sturen wij je zo spoedig mogelijk meer info door. Hopelijk tot op de set!

02:51 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.