22-01-10

Tweede sequel, Ghostbusters 3 in 3-D?

ghostIvan Reitman, die ondermeer ook Ghostbusters (1984) en Ghostbusters II (1989) regisseerde, keert terug voor de regie van Ghostbusters 3. De dag van vandaag zijn er zoals geweten ontzettend veel 3-D films aan het uitkomen, en de grote vraag is aldus of Ghostbusters 3 ook in 3-D zal worden gemaakt? Er zijn inmiddels geruchten op het internet verschenen, van een bron die beweerd een vriend te hebben, die werkt bij een speciale effecten bedrijfje, en dat die zullen werken aan Ghostbusters 3. Lee Eisenberg en Gene Stupnitsk, scenaristen van de reeks The Office, werken momenteel aan een tweede versie van het script. Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Harold Ramis en Ernie Hudson zullen allen hun oorspronkelijke rollen vertolken. Over het verhaal is nog niet veel bekend, alleen dat er een jonge lichting Ghostbusters aan te pas zullen komen, die worden opgeleid door de ouwe garde. Ghostbusters 3 mogen we in 2012 allicht verwachten in onze zalen. 

20:13 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ik hoop t niet Ik hoop dat ze hem gewoon 2D uitbrengen. Ben die 3D hype wel weer zat. Gewoon lekker films kijken, werkt prima.

Gepost door: Mike's Webs | 23-01-10

@Movieworld: Welkom terug en bedankt voor 't compliment. :) Ik laat overigens ook lang niet altijd comments meer achter, alleen als ik iets toe te voegen heb, of me verbaas over 't nieuws.

Binnenkort ga ik wel verhuizen naar een nieuwe webstek, maar dat laat ik nog op dit blog weten.

Enkele maanden? Dat lijkt me een ramp om zo lang te moeten wachten op de reparatie van je pc. Ik hoop hem binnen een week weer terug te hebben, maar verwacht anderhalf voor de zekerheid.

Ghostbusters 3 kijk ik ook erg naar uit, maar ik schrok toen ik je blogpost las dat het wellicht een Ghostbusters 3D zou worden. Op zich vind ik 3D aardig werken als het om computeranimatiefilms gaat, zoals bijvoorbeeld Coraline, maar bij live-action geef ik de voorkeur voor 2D beeld. Als het filmverhaal goed is, word je immers toch wel in het beeld gezogen. Daar heb ik geen fancy technieken voor nodig. Sterker nog: het leidt maar af. Persoonlijk zou ik het ook droevig vinden als George Lucas zijn Star Wars opnieuw uitbrengt, maar dan in 3D. Van mij hoeft het niet in ieder geval.

Gepost door: Mike's Webs | 24-01-10

Hey, geen dank, als iets goed is mag het ook even vermeld worden vind ik. Dat is iets wat men blog eigenlijk ook mist, comments op verschillende nieuwsberichtjes. Maar ik heb al werk genoeg om die blog zoveel updates te geven... :-) Als je dan ook nog eens actief moet bezig zijn met overal mede te gaan berichtjes posten, dan blijft er nog maar weinig van je tijd over... :-)

En waar vinden we je nieuwe weblog of site dan terug...? Of vernemen we dat binnenkort pas...?

Allé, een spoedig herstel toegewenst... ;)

En even terug over het 3-D tijdperk: 3-D is momenteel in lijkt me. Er komen ontzettend veel 3-D's uit, maar ik sluit me volkomen bij je mening aan. Voor Toy Story 3 is het dan ook niet erg dat er 3-D gebruikt wordt...

Trouwens ooit al eens 4-D meegemaakt...?
In sommige pretparken kan je zoiets zien en meemaken... Wat vind je hiervan...?

Gepost door: Movieworld | 24-01-10

@Movieworld: Dat is altijd jammer, als er weinig gereageerd wordt, vind ik. Ik hou wel van de interactie met de bloglezers, al scheelt het natuurlijk per blogposting of er gereageerd wordt of niet. Grappig genoeg wordt er bij de meeste recensies niet gereageerd. Persoonlijke stukken meestal wel. Misschien wordt er bij je minder gereageerd omdat je vooral nieuws en recensies brengt?

De nieuwe website wordt binnenkort bekendgemaakt. Er is nu nog niet zo heel veel op te zien. De ontwerper is nu met de header bezig.

Ik ben trouwens niet bekend met 4D. Wat houdt dat in? Is dat zo iets als smell-o-rama of dat de stoelen etc meebewegen?

Goede actie van Clooney. Hij is sowieso wel een held van me. Binnenkort publiceer ik nog een stukje over Up in the Air, die ik vorige week zag.

Om Haïti kun je de afgelopen dagen niet heen. Ik vind het ook een nare ramp, maar krijg toch vaak een nare bijsmaak bij de acties op de Nederlandse televisie. Het lijkt meer op 'kijk ons eens meeleven met de slachtoffers' dan dat het echt om het helpen lijkt te gaan. Maar wellicht ben ik daar wel te cynisch over.

Gepost door: Mike's Webs | 24-01-10

Wat de reacties betreffen: ik heb natuurlijk geruime tijd mijn reactie functie geblokkeerd, en allicht ben ik niet te persoonlijk genoeg op men blog. Nuja zo is het ook prima voor mij hoor. Ik weet dat ik zo mijn vaste bezoekers al heb, dat is ook al veel... En eigenlijk heb ik nu net mijn blog gestopt, waar wel enorm veel reacties bij geplaatst werden (moviewood.skynetblogs.be).

Je pakt het dus groots aan met een volledig nieuwe website en dergelijke. Vanwaar de beslissing voor vernieuwing en verandering...?

4-D is inderdaad met de extra functie als stoelen die bewegen, water dat uit de zetels gespoten wordt, etc. Is wel een toffe manier van cinema.

Was Up in the Air een goede film trouwens...?
Want die heb ik momenteel nog niet gezien...

En Haiti, tjah, veel van dat opgehaalde geld komt gewoonweg niet bij de mensen in nood terecht. Er blijft veel aan andermans vingers plakken, die het niet nodig hebben vrees ik.
Wel eigenaardig dat er altijd eerst iets ergs moet gebeuren alvorens ze iets ondernemen.
Waarschijnlijk denken ze dan dat mensen ook meer zullen geven, en zo is het ook wel neem ik aan.

Gepost door: Movieworld | 26-01-10

@Movieworld: lijkt me niet erg prettig dat 4D, zo wordt cinema mij te veel een attractie dat meer in een pretpark thuishoort. Da's ook leuk hoor, maar films kijk ik toch liever in alle rust.

De nieuwe site wordt deels portfolio zodat ik mijn waar als freelance journalist kan uitstallen. Het blog wordt daar een belangrijk onderdeel van.

Reacties krijgen vind ik over het algemeen leuk, tenzij het van die bashers van Geenstijl.nl zijn. Die kun je maar beter niet op je site hebben.
En Haiti: je hoort inderdaad vaak dat veel van het geld ergens blijft hangen. Hulporganisaties hebben veel overhead en soms vechten ze onderling om een prestigeproject om goede sier te maken. Ik vind dat altijd verontrustende berichten en vraag me af of dat soort zaken niet structureel anders aangepakt dienen te worden. Maar goed, ik heb er niet veel zicht op.

Gepost door: Mike's Webs | 26-01-10

De commentaren zijn gesloten.