20-03-10

Teaser Trailer: Megamind van Dreamworks Animation

23Er is een eerste teaser trailer online verschenen en hieronder te bekijken van de allernieuwste Dreamworks Animation animatiefilm, Megamind. Natuurlijk laat deze korte teaser trailer ons nog maar zeer weinig zien, maar we zien bijvoorbeeld wel al hoe het hoofdpersonage er zal gaan uitzien. Wanneer de beruchte schurk Megamind per ongeluk zijn aartsrivaal Metro Man vermoord, raakt hij in een depressie omdat hij geen rivaal meer heeft. Zijn hele leven zat hij achter z'n vijand aan en de vijand achter hem. Nu dit voorvalletje zijn leven veranderd heeft, creëert hij een nieuwe superheld genaamd Titan. Maar in plaats dat deze het kwade gaat bestrijdden, kiest deze ervoor om ook een schurk te zijn en hij wil de grootste schurk van allemaal worden. Dus zit er maar één ding op voor Megamind, hij moet zelf het kwade gaan bestrijdden. De nieuwe animatiefilm wordt vanaf 1 december 2010 in onze zalen verwacht. Maar eerst staan nog How To Train Your Dragon en Shrek Forever After gepland op het programma van Dreamworks om in release te gaan.

22:51 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Pirates of the Caribbean 4 Details Online

15Het was ons reeds bekend dat we in het vierde deel uit de Pirates of the Caribbean franchise, ook actrice Penélope Cruz aan het werk zullen zien. Bovenaan kan je de actrice nog zien in haar recente rol in het muzikale en romantische drama Nine. Die film is tevens afkomstig van regisseur Rob Marshall, die zich binnenkort ook zal bezighouden met de regie van Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Tijdens een interview met producer Jerry Bruckheimer, is het bekend geworden welke rol de actrice nu precies zal gaan spelen. Het was ons al bekend dat ze met de vierde film een compleet andere weg willen inslaan. En nu Keira Knightley en Orlando Bloom niet meer terugkeren, is het verhaal van hun romance beëindigd en kan er dusdanig een andere onstaan. En dat zal een kleine worden tussen Captain Jack Sparrow (nog steeds gespeeld door Johnny Depp) en het personage dat Cruz zal spelen, Penélope Cruz zal de rol spelen als dochter van Sparrow's aartsvijand Blackbeard (een rol gespeeld door Ian McShane). Haar personage zou voor de humoristische noot moeten zorgen in het opkomende vierde deel uit de franchise.

22:31 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Christoph Waltz Maakt Regiedebuut Met Up And Away

258Acteur Christoph Waltz, die recent een oscar heeft mogen ontvangen voor beste acteur in een bijrol, en dan meerbepaald zijn rol in Tarantino's Inglorious Bastards, waagt zich aan zijn eerste grote regiedebut met een Duitstalige romantische komedie getiteld als Up And Away. Die film, waarvoor Waltz mede het script pende, gaat over een presentatrice van een datingshow die haar eigen romantische gevoelens helemaal heeft weggecijferd en niet meer gelooft in de liefde, tot ontwikkelingen in haar eigen programma haar mening doen veranderen.Het verhaal is gebasseerd op de roman van Meike Winnemuth en Peter Praschl's "Auf und Davon". Waltz zal in de film ook een bijrol spelen. Maar de regie zal pas kunnen beginnen ergens in 2011. Meer nieuws volgt nog.

22:06 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

The Hangover 2, Productie Start Vanaf November 2010

hangover_ver5De populaire komedie, The Hangover, dat vorig jaar in de zalen draaide en een enorm succes werd, is al meteen toe aan een sequel, The Hangover 2. En daar kunnen de opnames al voor van startgaan in november van dit jaar. Regisseur Todd Phillips, die het eerste deel regisseerde en ook zal instaan voor de regie van de tweede film, sprak tijdens een interview over de plannen voor de sequel. En daarbij liet hij aldus aanhoren dat de opnames gepland stonden voor begin november van dit jaar. De opnames zouden niet doorgaan in Thailand of Mexico, zoals eerder gespeculeerd werd, vertelt Phillips. Maar alles hangt af van de overige film-en of serieprojecten waaraan de hoofdrolspelers meewerken. Indien er ruimte is, dan zulken de opnames van The Hangover 2 aldus vanaf november van start kunnen gaan voor wereldwijd een uiteindelijke release ergens vanaf 2011.

the-hangover

21:48 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Jeepers Creepers III Een Stap Dichter bij Productie

jeepers-creepers-3-movie-1Het is nu bijna zeven jaar geleden dat we Victor Salva's Creeper op het grote scherm zagen in Jeepers Creepers II uit 2003. Het eerste deel van de franchise kregen we in 2000 te zien. Acteur Ray Wise, die de rol van Jack Taggart Sr. opzich nam, weet nu te vertellen dat het script voor de derde film uit de franchise volledig is afgewerkt. Wise weet ook te vertellen dat de plannen stilaan opgang komen, en hoopt binnen de volgende twee of drie maanden een zekerheid te hebben over de startdata van productie. Nu moet het financiële aspect nog bekeken worden, en eens dat in orde is, zal men allicht overgaan tot de casting. Het derde deel zal naar verluidt letterlijk het einde van de tweede film opvolgen. Victor Salva, die de eerste twee delen pende en regisseerde, zal mogelijk terugkeren voor de regie van het derde deel. Hij zou het door niemand anders laten aanraken, vertelde Ray Wise. Meer nieuws volgt weldra.

20:42 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-03-10

Trailer #4: Kick-Ass, een Superheld zonder Magische Krachten

12Er is een nieuwe en inmiddels vierde trailer online verschenen van Kick-Ass. Dit is er zeker ook ééntje om naar uit te kijken. Hoe wordt je een superheld, terwijl je de misdaad bestrijd met een zelfgemaakt pak en je over geen magische krachten beschikt...? Incasseer eerst een paar rake klappen en geef niet op. Dat kan het hoofdrolpersonage uit de nieuwe actiekomedie verfilming Kick-Ass ondervinden. Dave Lizewski (Aaron Johnson) is een sullige high-school student en fan van stripboeken. Dave heeft weinig vrienden en leeft alleen met zijn vader. Op een dag besluit hij, dat hij een superheld wil worden, net als in één van zijn stripboeken. Probleem is echter dat hij geen superkrachten heeft. Zijn zelfgemaakte pak en bravoure kunnen daarom niet voorkomen dat hij in zijn eerste confrontaties met echte criminelen een flink pak slaag krijgt. Matthew Vaughn is regisseur van dienst, hij regisseerde eerder al films als Layer Cake (2004) en Stardust (2007). Ondermeer Nicolas Cage, Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse en Chloe Moretz vertolken enkele van de grote rollen in deze film. De actiekomedie Kick-Ass opent vanaf 21 april 2010.

00:30 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Hank Azaria Wordt een echte Gargamel in De Smurfen Film

25Hollywood krijgt interesse in Belgische stripverhalen, dat kunnen we ondermeer opmerken aan het feit dat niemand minder dan Steven Spielberg werkt aan een verfilming van Kuifje en de regisseur van de live-action en geanimeerde Scooby Doo films, Raja Gosnell werkt aan een live-action en geanimeerde speelfilm van de Smurfen, gebasseerd op de stripfiguurtjes van de Belgische striptekenaar Peyo. George Lopez, Katy Perry, Alan Cumming, Jonathan Winters en Neil Patrick Harris spreken al zeker stemmetjes in voor de film en Gargamel, de grote slechterik, zal mogelijk gespeeld gaan worden door niemand minder dan Hank Azaria (bekend van The Simpsons, Night at the Museum 2, Godzilla), en het zal live-action zijn, dus geen animatie voor het personage Gargamel. Dat lijkt me zeker geen slechte keuze. The Smurfs opent bij ons in de zalen vanaf 27 juli 2011 en in Nederlandse zalen vanaf 28 juli 2011.

00:09 Gepost door Devid Dils in Movienews | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |